Vakantie Slovenië

Wanneer je op vakantie gaat naar Slovenië zal je meteen begrijpen waarom het land de parel van Midden-Europa word genoemd. Een prachtig land met een sprookjesachtige natuur.

Outdoor Active Bovec

De Outdoor Active Bovec van Nancy en haar familie

Nancy ging samen met haar man en twee van haar kinderen naar het prachtige Bovec voor een Outdoor Active vakantie met verschillende activiteiten. Tijdens deze activiteiten moesten ze elkaar vertrouwen en goed samenwerken. Hierdoor hebben ze als familie veel plezier gehad en zijn ze echt naar elkaar toegegroeid. Ben jij benieuwd hoe hun vakantie eruit zag? Lees snel verder en laat je meenemen in het Alpenavontuur van de familie van Olmen.  

Lees verder

Etappe 26 Alpe Adria Trail

Etappe 26 Alpe Adria Trail: Drežnica naar Tolmin

De natuur is hier bijzonder mooi. We wandelen langs diepe kloven en zo nu en dan steken we schitterende beekjes over. Op de Alpe Adria Trail kaart zien we dat er nog een uitzichtpunt komt. In de verte zien we een waanzinnig uitzicht door een nauwe uitgang tegemoet. Je kunt ver het dal in kijken en genieten van de geweldige omgeving. Erg spectaculair en iets wat je zeker wilt bewonderen!
Lees verder

AlpenReizen nieuwsbrief