Vakantie Frankrijk

Sinds 2024 in ons assortiment: vakanties in Frankrijk! Bij ons geen zonvakanties of stedentrip naar Parijs, maar echt bijzondere vakantiereizen. Zoals outdoorvakanties en huttentochten. Waar je ook voor kiest, je maakt kennis met de prachtige Franse Alpen. Geniet van de veelzijdige natuur, beleef spannende activiteiten en kom helemaal los van de dagelijkse sleur. Hoe ziet jouw vakantie naar de Franse Alpen eruit? Ontdek hieronder de leukste activiteiten voor kinderen, tieners en volwassenen. Van raften en rotsklimmen tot een meerdaagse wandeltocht door de bergen. Laat de voorpret maar beginnen!

leukste activiteiten voor families in Savoie

De leukste activiteiten voor families in Savoie

Stap met het hele gezin in de adembenemende wereld van Savoie, waar de frisse alpenlucht en de prachtige bergen het decor vormen voor een onvergetelijke vakantie. Savoie is een departement van de regio Rhône-Alpes in het veelzijdige Frankrijk. Zijn jullie als gezin op zoek naar vele outdoor mogelijkheden of culturele ontdekkingen? Dan is een vakantie naar dit gebied de perfecte keuze! In dit blog vertellen we jullie wat de leukste activiteiten voor families in Savoie zijn.

Je vindt hier een ruime keuze aan diverse outdoor activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Lees verder

AlpenReizen nieuwsbrief