Reiservaringen

Hier vind je blogs over reiservaringen van onze klanten tijdens hun mooie avonturen in de Alpen! Doe inspiratie op voor jouw volgende Alpenvakantie, laat de voorpret maar beginnen!

family active zillertal

De Family Active Zillertal van Evelien en haar gezin

Evelien ging samen met haar vrouw en drie kinderen naar het prachtige Zillertal voor een actieve gezinsvakantie met leuke activiteiten. Ze kozen voor Family Active Zillertal en weten nu al niet hoe een volgende vakantie deze kan overtreffen. Zo hebben ze onder andere deelgenomen aan canyoning en zijn ze naar een avontuurlijk klimpark geweest. Wij spraken Evelien na afloop van hun fantastische avontuur. Lees snel verder en laat je meenemen in het Alpenavontuur van Evelien, Ellen en de drie kinderen.  

Lees verder

Outdoor Active Bovec

De Outdoor Active Bovec van Nancy en haar familie

Nancy ging samen met haar man en twee van haar kinderen naar het prachtige Bovec voor een Outdoor Active vakantie met verschillende activiteiten. Tijdens deze activiteiten moesten ze elkaar vertrouwen en goed samenwerken. Hierdoor hebben ze als familie veel plezier gehad en zijn ze echt naar elkaar toegegroeid. Ben jij benieuwd hoe hun vakantie eruit zag? Lees snel verder en laat je meenemen in het Alpenavontuur van de familie van Olmen.  

Lees verder

AlpenReizen nieuwsbrief