Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen

Bezoek de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam

Deel dit artikel op social media!

Op 5 en 6 januari 2019 vindt de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen 2019 plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het team van AlpenReizen is aanwezig op de beurs om jou te helpen bij het vinden van jouw ideale vakantie naar de Alpen in de zomer en winter. Ontdek in deze blog welke unieke samenwerking we hebben, maak kans op 2 toegangskaarten én niet onbelangrijk, waar je ons kunt vinden!

Unieke samenwerking met de Alpe Adria Trail

AlpenReizen is de officiële partner van de Alpe Adria Trail in Nederland. De Alpe Adria Trail is een unieke wandelervaring in Oostenrijk, Slovenië én Italië. Door onze goede contacten en samenwerkingen zorgen wij voor jouw onvergetelijke wandelervaring in de Alpen. Tijdens de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam maakt de Alpe Adria Trail dan ook een belangrijk deel uit van onze stand. Ontdek meer over alle 43 etappes en de mogelijkheden om je eigen route samen te stellen. Er is namelijk meer mogelijk dan je zou verwachten!

Ontdek de vele mogelijkheden van de Alpe Adria Trail

Ontdek de vele mogelijkheden van de Alpe Adria Trail

Win 2 toegangskaarten

Wil je ook ontzettend graag naar de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam? Maak dan nu kans op 2 toegangskaarten voor deze gave beurs. Schrijf je via deze link in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes uit de Alpen! Met deze inschrijving maak je daarnaast kans op 2 toegangskaarten voor de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam. Meld je dus snel aan en doe mee! Uiterlijk 3 januari 2019 ontvangen de prijswinnaars persoonlijk bericht.

Prachtige wandelingen in de Alpen

Prachtige wandelingen in de Alpen

Stand nummer 53

Ben jij één van de gelukkige prijswinnaars? Dan mag je ons natuurlijk niet zomaar voorbij lopen! Tijdens de beurs zijn wij te vinden bij stand 53. Ook als je zelf deze vakantiebeurs gaat bezoeken staan wij klaar om je te helpen. Met onze kennis over de Alpen en bestemmingen helpen we je graag verder bij het vinden van jouw ideale vakantie in de Alpen. Van actieve vakanties tot ontspannen vakanties, op één bestemming of rondtrekken, wij regelen het voor je!

Kom jij ook bij ons langs op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam?

AlpenReizen nieuwsbrief