Alpe-Adria-Trail etappe E25

Alpe-Adria-Trail etappe E25 – Bovec naar Drežnica (Kobarid)

Deel dit artikel op social media!

Deze wandeling loopt langs de romantische Virje waterval naar de magische wereld van Narnia: de vallei van Bovec, een natuurlijk en cultureel erfgoed, dat ooit diende als decor voor de Walt Disney film ‘The Chronicles of Narnia: Prince Caspian’. Een groot deel van deze pittoreske etappe loopt langs de linkeroever van de Soča, tot het moment dat de rivier afbuigt, tegen het einde van deze etappe. De route leidt vervolgens naar het mooie bergdorp Drežnica, dat boven Kobarid ligt.

Ivo Loomans is via AlpenReizen als eerste Nederlander de uitdaging aangegaan om van 5 juli tot 20 augustus 2016 alle 43 etappes van de Alpe Adria Trail te wandelen. Met zijn fotoblogs neemt hij ons mee tijdens deze bijzondere route en deelt hij zijn ervaringen. 

alpe-adria-trail-etappe-e25-kaart

Etappe E25 (31e van de 43) op de kaart. Afstand: 22,4 km. Wandeltijd: 7u45min.

alpe-adria-trail-etappe-e25-virje-waterval

Virje waterval

alpe-adria-trail-etappe-e25-selfie

Na de Virje waterval was het heftig klauteren…

alpe-adria-trail-etappe-e25-meer-pluzna

Het meer bij Plužna

alpe-adria-trail-etappe-e25-boka-waterval

Boka waterval

alpe-adria-trail-etappe-e25-boka

De krachtigste en meest imposante waterval van Slovenië

alpe-adria-trail-etappe-e25-dreznica

En toen nog maar ‘even’ over veldwegen, paden en door bossen naar het bergdorpje Drežnica. Staat de teller toch weer op 25km…. Een prachtige dag!

Als officiële partner in Nederland van de Alpe Adria Trail helpt AlpenReizen bij het organiseren van deze meerdaagse wandeling: zorgeloos, stap voor stap en afgestemd op individuele wensen. Voor meer informatie of reserveringen: info@alpenreizen.nl of bel 010-7670097.

AlpenReizen nieuwsbrief